Companii

Vânzările online de bilete au dus businessul Vola.ro la 15 mil. euro

Vânzările online de bilete au dus businessul Vola.ro la 15 mil. euro

Autor: Mirabela Tiron

21.02.2012, 00:00 361

Agenţia de turism Vola.Ro, care operează site-ul cu acelaşi nume, a finalizat anul trecut cu afaceri de 15 milioane de euro, de trei ori mai mari faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei. Agenţia este controlată de Daniel Truică (33,3% din acţiuni) şi de Moisey LTD înregistrată în Cipru.

"Am investit puternic în platforma tehnologică. Dezvoltarea companiei s-a tradus şi prin creşterea echipei de la 17 angajaţi în decembrie 2010 la 50 de persoane în momentul de faţă, fapt ce a impus şi relocarea într-un nou sediu", a declarat Daniel Truică - managing partner şi acţionar al Vola.ro.

Pe acest site s-au înregistrat 6,6 milioane de căutări online pentru bilete de avion. Din ce în ce mai mulţi români îşi rezervă biletele de avion sau vacanţele pe site-urile de profil, acest segment de piaţă fiind în creştere. Vola concurează cu paravion.ro (din grupul Happy Tour), dar şi cu fly.ro (deţinut de Eximtur). Businessul Vola.ro există şi în Polonia prin www.fru.pl, compania soră, iar anul acesta va intra pe piaţa din Ucraina cu cea de-a treia agenţie din grup, acesta fiind un prim pas către extinderea agenţiei către Europa de Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO