Companii

Veniturile din turism ale familiei Lazar au scazut cu 40% in primul trimestru

30.04.2009, 18:35 22

Complexul de hoteluri Caro din Bucuresti, controlat de familia Lazar si care detine 215 camere, a inregistrat o cifra de afaceri in scadere cu 40% in primele trei luni anul acesta fata de aceeasi perioada anul trecut, gradul de ocupare fiind sub 40%.

"Tariful pe camera a fost redus semnificativ (cu 40% - n.red.), insa am constatat ca nu este suficient sa ai cel mai bun pret. Trebuie sa il cunoasca si clientii potentiali, deci am inceput sa comunicam ratele disponibile ale hotelului, inclusiv pe site-ul nostru pe care se vor putea face rezervari online", a declarat Octavian Lazar, managerul Caro Hotels.
Complexul hotelier din Capitala, cu afaceri de 4,5 mil. euro anul trecut, este impartit in trei categorii, Caro Golf de patru stele, Caro Parc de trei stele si Caro Horoscop de doua stele. "In strategia de contracarare a crizei urmarim sa obtinem niste bani din publicitatea in cadrul hotelului pentru companiile partenere ce doresc sa transmita un mesaj folosind acest spatiu", a precizat el.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO