Companii

Veniturile Synevo România au crescut în primele şase luni cu 33%, la 12 milioane de euro

Autor: Alice Gheorghe, Mediafax

25.07.2011, 00:00 116

Synevo România, divizia locală de laboratoare medicale agrupului suedez Medicover, a înregistrat în primele şase lunivenituri cu 33% mai mari, de 12 milioane de euro, pe fondulcreşterii numărului de clienţi, şi ar putea depăşi cifra de 22milioane de euro estimată pentru întreg anul. Compania aînregistrat în perioada similară a anului trecut venituri învaloare de nouă milioane de euro.

"Această evoluţie a fost determinată de expansiunea serviciilorîn sfera privată, respectiv creşterea numărului de pacienţi directplătitori şi a numărului de contracte încheiate cu parteneriprivaţi", a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul general al SynevoRomânia, Virgil Ivan.

Astfel, în primul semestru din acest an Synevo a realizat patrumilioane de investigaţii medicale, după ce în perioada similară aanului trecut a efectuat trei milioane de analize. "Dacă menţinemritmul de creştere din prima jumătate a anului, vom depăşi ţintapropusă pentru acest an", a spus Ivan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO