Companii

VIDEO ZF Live. Cât au investit americanii în România şi ce vor să facă mai departe? Urmăriţi înregistrarea ZF Live de luni, 2 decembrie, cu Valeriu Nistor şi Anca Harasim, Amcham România

Autor: Octavian Calei

02.12.2013, 13:41 511

Valeriu Nistor şi Anca Harasim, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ Americane din România (AmCham) au spus în cadrul emisiunii ZF Livede luni, 2 decembrie, că guvernul începe să fie din ce în ce mai deschis la dialog şi consultare cu mediul de afaceri.

“Ne-am poziţionat ca un partener care aduce expertiza la masă în relaţia cu autorităţile. De la prima scriere a Codului Fiscal, miniştrii de finanţe care s-au succedat au invitat specialişti din sectorul privat care au lucrat cot la cot cu reprezentaţii ministerului”, a spus Anca Harasim.

Valeriu Nistor, director IBM România şi preşedinte AmCham, a menţionat faptul că anul acesta s-a întâlnit personal cu premierul Victor Ponta de patru ori.

“Dialogul şi conceptul de consultare dintre mediul de afaceri şi guvern are un grad de acceptare din ce în ce mai mare. AmCham nu face lobby pentru niciun subiect care priveşte vreo companie, ci recomandă acţiuni care sunt benefice întregului mediu economic”, a spus Nistor la ZF Live.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO