Companii

Virgil Mailat intră pe nişa turismului medical şi speră la creştere de 50%

Virgil Mailat intră pe nişa turismului medical şi...

Autor: Georgiana Mihalache

30.08.2016, 00:07 1497

Virgil Mailat, antreprenorul cu­noscut pentru că a revoluţionat piaţa berii prin introducerea ambalajului PET,  şi-a bugetat un avans cu 50% al cifrei de afaceri în 2017 în urma dez­vol­tării unor proiecte de turism me­dical.

„Pe anul 2016 ne propunem să ajun­gem la o cifră de afaceri de 23 mil. lei, iar pe anul următor ne-am propus o creştere de 40-50% pe care vrem să o realizăm prin dezvoltarea unor proiecte de turism medical. Pachetele vizează pe partea medicală atât ramura de recuperare, cât şi specialităţi chirurgicale, iar din punct de vedere turistic pacienţii vor putea vizita împrejurimile oraşului, staţiu­nea Sovata, Sighişoara, salina Praid“, a spus Virgil Mailat.

Anul trecut spitalul a avut afaceri de 19 mil. lei, în creştere faţă de anul precedent, potrivit datelor Ministe­rului de Finanţe. În spitalul mureşean sunt in­ternaţi 5.000 de pa­cienţi anual, po­trivit reprezen­tanţilor Nova Vita, de care se ocupă 40 de medici anga­jaţi şi peste 150 de alţi me­dici cola­bo­ratori care realizează di­verse consul­taţii sau intervenţii chi­rurgicale.

În topul spitalelor private după numărul de paturi oferit de Minis­terul Sănătăţii, Nova Vita se situează pe locul cinci, cu 159 de locuri pentru pacienţii internaţi în 2015. Cel mai mare spital după numărul de paturi este Sanador din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO