Companii

Wizz Air introduce din 2011 zboruri noi din Cluj, Bucureşti şi Târgu-Mureş

Autor: Mirabela Tiron

13.12.2010, 23:40 23

Compania aeriană ungară low-cost Wizz Air, care a transportatanul trecut circa 1,7 milioane de pasageri pe piaţa românească, vaintroduce din martie anul viitor zboruri pe ruteleCluj-Napoca-Larnaca, Târgu-Mureş-Londra şi din Bucureşti cătreBari şi Alicante (Spania), cu frecvenţe de operare de două şi treicurse săptămânal, potrivit oficialilor companiei.

"Această extindere a reţelei de zbor demonstrează importanţa pieţeiromâneşti pentru noi. Suntem foarte mulţumiţi de rezultateleînregistrate aici", a declarat György Abrán, chief commercialexecutive al Wizz Air, fără a preciza valorarea afacerilor cu carecompania va finaliza anul acesta. Wizz Air este compania aerianălow-cost cu capital străin care a avut cea mai accelerată evoluţieîn ultimii patru ani pe piaţa locală, pe care mai opereazăGermanWings şi easyJet, dar şi operatorul cu capital românesc BlueAir, principalul concurent al companiei ungare. Transportatorulaerian Wizz Air a ajuns de la 17.000 de pasageri în 2006, anul încare a intrat pe piaţa românească, la circa 1,7 milioane depasageri anul trecut, potrivit oficialilor operatorului ungar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO