Companii

ZF Live. Investiţi în România! Petre Daniel Tănase, Afaplan Engeneering: Pe investitori îi interesează să li­vreze un produs la timp. Degeaba faci investiţii dacă nu ai o estimare pentru obţinerea avizelor, pentru demararea construcţiei şi mai ales pentru punerea în funcţiune a businessului

Petre Daniel Tănase, Afaplan Engeneering: Provocările încep de la partea de autorizare, care poate întârzia foarte mult începerea construcţiei. Un aviz te poate ţine pe loc şi opt luni, dar mai este şi problema infrastructurii pe care de foarte multe ori  nu o cunoaştem nici noi, dar nici autorităţile.

Petre Daniel Tănase, Afaplan Engeneering: Provocările încep de la partea de autorizare, care poate întârzia foarte mult începerea construcţiei. Un aviz te poate ţine pe loc şi opt luni, dar mai este şi problema infrastructurii pe care de foarte multe ori nu o cunoaştem nici noi, dar nici autorităţile.

În ultimii ani competitivitatea a crescut, iar investitorii, mai ales cei străini, au început să înţeleagă că este mult mai uşor să angajeze o firmă care deţine deja toate informaţiile de care au nevoie pentru realizarea proiectelor, a spus Petre Daniel Tănase, project manager la Afaplan Engeneering, în cadrul ediţiei speciale ZF Live „Cum să crească investiţiile în România?“.

Afaplan Engeneering se ocupă cu  activi­tăţi de inginerie şi consultanţă tehnică.  Compania a încheiat  anul 2016 cu o cifră de afaceri de 2,1 milioane de lei, potrivit ultimelor date publicate pe site-ul mfinanţe.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO