Constructii & Imobiliare

Fabrica de panouri sandwich din Popeşti Leordeni a italienilor de la Isopan a vândut peste jumătate din producţie la export în primele luni din 2019

Fabrica de panouri sandwich din Popeşti Leordeni a...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.06.2019, 12:56 1616

Producătorul de panouri termoizolante Isopan Est, deţinut de italienii de la Manni Group, a obţinut din export peste jumătate din vânzările din primele luni ale anului 2019. Astfel, în primele luni ale lui 2019 ponderea exporturilor s-a stabilizat la 52%.

„Acest lucru se datorează şi noii linii de producţie, care a adus un timp de livrare mai scurt şi a completat gama de produse – subsidiara din România (Isopan Est – n. red.) oferind soluţii tehnice care acoperă peste 95% din cerinţele pieţei din Europa de Sud-Est”, spun reprezentanţii Isopan Est.

Compania exportă produse în special în ţările apropiate României – Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Bosnia, Munte­negru, Slovacia şi Ungaria.

Isopan Est a avut în 2018 vânzări de 52 de milioane de euro în România, în creştere cu aproape 30% faţă de anul anterior, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor furnizate de companie şi a celor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO