Constructii & Imobiliare

Proiect european de 2,3 mil. euro pentru modernizarea unui liceu din Timişoara

Proiect european de 2,3 mil. euro pentru modernizarea...
25.11.2014, 17:59 413

Primăria Timişoara a câştigat un proiect european de aproape 10,4 mil. lei (2,3 mil. euro) pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea liceului teoretic J.L.Calderon. Proiectul va fi implementat într-o perioadă de 12 luni şi prevede lucări la structura de rezistenţă, la faţade, acoperiş, pardoseli şi pereţi, dar şi refacerea sistemelor de preluare şi colectare a apei pluviale şi amenajarea grupurilor sanitare. Totodată, proiectul include amenajarea terenului de sport, a vestiarelor şi a spaţiului de recreaţie din exteriorul clădirii. În total, vor fi reabilitate şi echipate 34 de săli de clasă, 16 laboratoare, o bibliotecă, 6 cabinete, o sală de sport, o sală de festivităţi, o sală de arte şi o arhivă.

Finanţarea acestor lucrări se face din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, în cadrul Axei prioritare 3 ’’Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniului major de intervenţie 3.4 ’’Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO