Constructii & Imobiliare

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat Morgan Stanley în achiziţia clădirilor America House din Bucureşti şi Promenada Mall din Târgu-Mureş

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat Morgan Stanley în...

Autor: Cristina Bellu

24.09.2019, 14:36 255

Casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat Morgan Stanley în procesul care a vizat achiziţia clădirii de birouri America House din Bucureşti şi a mall-ului Promenada Mall din Târgu-Mureş.

Echipa de avocaţi care a asistat Morgan Stanley a fost coordonată de Răzvan Gheorghiu-Testa, Oana Ureche, Dragoş Apostol - Parteneri specializaţi în real estate şi corporate/M&A, precum şi Mihai Dudoiu - Partener specializat în banking & finance, un aport special având şi avocaţii Veronica Aman şi Sergiu Negreanu - Avocaţi seniori.

AEW, unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii imobiliare din lume, parte a grupului financiar francez Natixis, a finalizat recent vânzarea clădirii de birouri America House situată în Piaţa Victoriei din Bucureşti şi a Promenada Mall, cel mai mare centru comercial din Târgu Mureş, către Morgan Stanley, una dintre cele mai puternice bănci de investiţii din lume.

Ulterior, clădirea Promenada Mall a fost cumpărată de Indotek, un grup de companii de administrare a investiţiilor deţinut de acţionari americani şi unguri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO