Constructii & Imobiliare

Un dezvoltator imobiliar a vândut o treime din spaţiul comercial dintr-un proiect rezidenţial într-o tranzacţie de 1,3 mil. euro

Un dezvoltator imobiliar a vândut o treime din spaţiul...

Autor: Bogdan Alecu

19.06.2020, 14:54 392

Dezvoltatorul Forty Management, companie care dezvoltă în acest moment patru proiecte imobiliare mixte, a vândut 30% din spaţiul comercial al Central District 4 Elemente de lângă parcul Titan către un fond de investiţii.

„Suntem în negocieri avansate pentru închirierea ultimilor 1.000 mp din zona comercială a Central District 4 Elemente şi avem un acord de principiu şi pentru vânzarea acestuia în funcţie de yieldul obţinut. Componentă rezidenţială formată din 194 de apartamente este deja sold-out“, a spus Ana Hogea, director de vânzări  Forty Management.

Valoarea ansamblului se ridică la 24 milioane de euro  – 20 milioane de euro partea rezidenţială, deja contractată şi 4 milioane de euro, partea comercială.

În februarie 2020, Forty Management a închiriat 500 mp din zona comerciala a proiectului în suprafaţă totală de 1.700 mp, către retailerul Profi, pentru o perioadă de 15 ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO