Eveniment

Arhitecta Casei Poporului a murit

Arhitecta Casei Poporului a murit

Autor: Gândul

30.10.2013, 17:34 1977

Arhitecta Anca Petrescu a murit, anunţă televiziunile de ştiri. Arhitecta Casei Poporului fusese implicată în urmă cu trei luni într-un accident grav de maşină, scrie Gandul.info

Anca Petrescu a decedat miercuri, la ora 11.00, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală. "Se afla la noi de mai mult timp. A fost transferată de urgenţă din Timişoara. Când a ajuns la Floreasca, starea ei era destul de gravă", a declarat pentru gândul Bogdan Opriţă, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

În 5 august, Anca Peterscu a făcut un accident de maşină, a declarat soţul acesteia George Mărculeţ pentru gândul, în urmă cu o lună.

Anca Petrescu se afla la volanul unui autoturism în apropiere de Timişoara, când a intrat în coliziune cu un alt automobil, marca Logan. În urma accidentului, maşina Ancăi Petrescu a explodat. Ea a fost scoasă din maşină împreună cu pasagera din dreapta ei de cei doi tineri care se aflau în Logan.

"Accidentul a avut loc în 5 august, în urma unei ciocniri frontale, la circa 20 de kilometri de Timişoara. În maşină erau ea şi o colegă. Soţia mea se afla la volan", a declarat în 28 august pentru gândul soţul acesteia, arhitectul George Mărculeţ.

Anca Petrescu a fost internată iniţial la Terapie Intensivă la un spital din Timişoara, ulterior a fost transferată la Floreasca, din cauza stării extrem de grave.

Anca Peterscu, fost deputat PRM în perioada 2004 - 2008, a mai avut un accident rutier în anul 2008.

Mira Anca Victoria Mărculeţ Petrescu, de profesie arhirect, avea 28 de ani când s-a început construcţia Palatului Parlamentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO