Eveniment

Avocatii de la Musat anunta un profit de 10 milioane de euro

Avocatii de la Musat anunta un profit de 10 milioane de euro

Gheorghe Musat

01.03.2009, 18:21 232

Casa de avocatura Musat & Asociatii, condusa de Gheorghe Musat, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de profil, a raportat o cifra de afaceri de 18,5 milioane de euro si un profit de 10 milioane de euro pentru anul trecut.

Avocatii au raportat astfel onorarii in crestere cu 17% fata de 2007, cand au fost facturate venituri de 15,7 mil. euro, in timp ce profitul a urcat cu 30% in 2008, de la 7 mil. euro.
Musat este primul dintre cei trei jucatori mari de pe piata avocaturii (alaturi de NNDKP si Tuca Zbarcea & Asociatii) care a facut o declaratie privind afacerile din 2008, in conditiile in care lupta pentru pozitia de lider al pietei se anunta stransa si in acest an. In 2007, liderul pietei, NNDKP, a inregistrat venituri de 12,6 mil. euro, Musat a incasat 11,6 mil. euro, iar Tuca Zbarcea, locul trei, a avut afaceri de 11,3 mil. euro.
Pe de alta parte, Musat a operat si noi promovari, Mona Musat urmand sa ocupe pozitia de comanaging partner, alaturi de Catalin Baiculescu si Ion Dragne, in timp ce Marius Barladeanu a fost avansat pe pozitia de partener al firmei. Mona Musat, fiica fondatorului firmei, lucreaza in cadrul casei de avocatura de 13 ani si coordoneaza practicile firmei de real estate si finantare corporatista. Pe lista clientilor pentru care Mona Musat a lucrat se numara bancile La Caixa sau Erste, precum si importanti jucatori imobiliari, ca ING Real Estate, Grupo Lar, Teesland sau Equest.
Din pozitia de co-managing partner Mona Musat va avea si atributiuni legate de marketingul si dezvoltarea firmei.
O alta mutare in cadrul firmei conduse de Gheorghe Musat a fost promovarea a sase avocati seniori pe pozitia de managing associates, premergatoare statutului de partener.
Musat & Asociatii este una dintre primele firme de avocatura fondate la inceputul anilor '90 in Romania si numara in prezent 12 parteneri si 100 de avocati.
 
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO