Eveniment

Boc: Noul program de guvernare are elementele de continuitate din vechiul program de guvernare

Boc: În programul de guvernare al noului Cabinet sunt elemente de continuitate din vechiul program

Foto: Ovidiu Micsik

Autor: Mediafax

08.02.2012, 12:43 163

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că în programul de guvernare al noului Cabinet "se regăsesc elementele de continuitate din vechiul program de guvernare, cu obiectul de a consolida stabilitatea economică".

"În programul de guvernare se regăsesc elementele de continuitate din vechiul program de guvernare cu obiectivul de a stabiliza stabilitatea economică şi de a începe să le dăm românilor nivelul de trai pe care îl aşteaptă", a spus Emil Boc, răspunzând unei întrebări.

El a făcut această precizare după şedinţa grupurilor parlamentare ale PDL la care a participat şi premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu.

Întrebat dacă în cadrul şedinţei grupurilor parlamentare ale PDL s-a dat un vot pe lista cu propunerile pentru noul Cabinet, Emil Boc a spus că "statutar, votul s-a dat în Colegiul Director" şi că la reuniunea parlamentarilor PDL n-a existat nicio obiecţie la lista propusă.

"Potrivit statutului PDL, minştrii se aprobă prin vot secret ", a adăugat Emil Boc.

Întrebat dacă viitorul Cabinet ar putea să nu treacă de Parlament, având în vedere că la unele Comisii nu există cvorum în absenţa opoziţiei, Emil Boc a spus că este încrezător că joi va exista un nou Guvern.

"Coaliţia are majoritate şi sunt încrezător că mâine (joi, n.r.) vom avea un nou Guvern", a spus Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO