Eveniment

Ce a răspuns Antonescu întrebat dacă, din funcţia de preşedinte interimar, îl va graţia pe Năstase

Ce a răspuns Antonescu întrebat dacă, din funcţia de preşedinte interimar, îl va graţia pe Năstase

Autor: Mediafax

05.07.2012, 13:44 6290

Afirmaţiile lui Antonescu au venit după ce jurnaliştii l-au întrebat dacă are în vedere o eventuală graţiere a fostului premier, Adrian Năstase.

"Sunt elemente simple, nu ştiu cât de eficiente ale dotării propagandistice de la unitatea de propagandă. (...) O asemenea temă, o asemenea diversiune, dacă o să observaţi, este reluată de 7-8 jurnalişti, comentatori din diferite posturi de TV sau publicaţii atunci când se apasă pe buton", a replicat Antonescu, scrie Mediafax.

Totodată, el a dat asigurări că, în situaţia în care va ajunge preşedinte interimar, va exercita această funcţie în mod "resposabil şi discret".

"Eu refuz să discut despre ce o să fac sau nu o să fac, pot să vă spun de pe acum, dar nu dezvolt mai mult, dacă vom fi într-o asemenea situaţie înţeleg ca pe perioada de până la referendum, dacă va trebui să îndeplinesc această funcţie, să o exercit responsabil şi discret, conştient că una este un preşedinte ales şi una este un preşedinte al Senatului, care din raţiuni de funcţionare a instituţiilor, din raţiuni birocratice ţine locul preşedintelui", a precizat liderul PNL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO