Eveniment

Cel mai mare desant în ţară pentru promovarea tenisului

Cel mai mare desant în ţară pentru promovarea tenisului

Autor: Cristian Hostiuc

19.09.2011, 00:00 553

Cei care stau în spatele turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy vor porni într-un maraton de două zile în şase oraşe din ţară împreună cu unii dintre cei mai cunoscuţi sportivi români - Gigă Hagi, Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac, pentru a promova sportul şi tenisul în mod special în afara Bucureştiului. Foştii sportivi români alături de tenismenii străini invitaţi speciali la meciurile demonstrative din cadrul turneului Yannick Noah, Younes El Aynaoui şi Mansour Bahrami - vor fi miercuri la Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Craiova, iar joi la Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi. "Vom merge câte două ore în fiecare oraş unde vor fi meciuri demonstrative de tenis între aceşti tenismeni şi foştii noştri mari sportivi. Vom face acest lucru pentru că impresia noastră este că în sportul românesc nu au mai apărut valori internaţionale care să fie recunoscute la nivel mondial. Din păcate, în afară de cei trei (Hagi, Ilie Năstase, Nadia Comăneci) nu mai avem sportivi care să fie cunoscuţi la nivel planetar. Noi suntem o bancă mare şi trebuie să facem şi alte lucruri pentru a crea notorietate şi valoare", a menţionat Sorin Popa, numărul doi din BRD, banca susţinătoare a turneului de tenis de la Bucureşti.

"Niciodată nu a fost o asemenea desfăşurare - şase oraşe în două zile. Vom merge din oraş în oraş cu elicopterul", mai spune Popa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO