Eveniment

Chelu spune ca redreseaza Alprom

25.11.2009, 23:08 33

Omul de afaceri Catalin Chelu, care a preluat anul acesta 51,7%din actiunile producatorului de mobila Alprom Pitesti, spune ca seasteapta ca din primavara viitoare vanzarile companiei sa sestabilizeze, pentru ca apoi sa intre pe crestere.

Chelu a preluat pe neasteptate actiuni la producatorul de mobilacare era in degringolada de la salariati si directorii companii.Catalin Chelu a facut primii bani cu firma de cablu Cony Sat dinGalati, iar apoi a intrat pe Bursa profitand de cresterilefulminante de actiuni la SIF-uri si cumparand firme de pe RASDAQcontrolate in general de directori si salariati. El are actiuni intoate ariile de activitate.

"Pe activitatea de baza (productia de mobila - n.red.), anulacesta vom avea vanzari de 8-9 mil. euro. Anul viitor cred ca vomtermina cu 11 mil. euro", a spus pentru ZF Catalin Chelu. Inprimele zece luni ale acestui an, Alprom Pitesti a inregistrat ocifra de afaceri in scadere cu 10-20% raportat la perioada similaradin 2008.

Din grupul Alprom fac parte mai multe firme, printre care si ounitate de semifabricate, care potrivit lui Chelu are afaceri lajumatate fata de productia de mobila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO