Eveniment

Contestaţiile amână construcţia pasajului de la Domneşti

La aproape jumătate de an de la desemnarea câştigătorului licitaţiei, compania de drumuri reia pro­cesul, în loc să înceapă lucrările.

La aproape jumătate de an de la desemnarea câştigătorului licitaţiei, compania de drumuri reia pro­cesul, în loc să înceapă lucrările.

Autor: Bogdan Alecu

01.04.2016, 00:07 1865
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a dispus reevaluarea ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului de construire pentru pasajul de la intersecţia dintre Prelungirea Ghencea şi Centura Capitalei de la Domneşti, ceea ce înseamnă o nouă amâna­re pentru o lucrare esenţială pentru traficul bucureştean.

În urmă cu cinici luni, Compania Naţională de Dru­muri şi Autostrăzi comunicase numele constructorului pen­tru pasaj, dar niciun utilaj nu şi-a făcut apariţia de atunci pe şantier.

„Câştigătorul va fi desemnat după finalizarea pro­ce­sului de reevaluare a ofertelor de către comisia de eva­luare. Contractul de pro­iec­tare şi execuţie se va semna după transmi­te­rea comunicărilor pri­vind rezultatul procedurii de atribuire, către ofertanţii participanţi şi expirarea termenului prevăzut de lege pentru depunerea unor eventuale contes­taţii de către ofertanţi“, spun reprezentanţii com­pa­niei de drumuri.

Astfel, la aproape jumătate de an de la desemnarea câştigătorului licitaţiei, compania de drumuri reia pro­cesul, în loc să înceapă lucrările.

Până acum construcţia pasajului era programată a fi finalizată în 2018, având nevoie de doi ani pentru a construi sensul giratoriu suspendat. Contestaţiile vor amâna însă, cel mai probabil, termenul de finalizare a pasajului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO