Eveniment

Corâci: Franks a comparat România cu un mineralier ruginit, iar pentru viitor cu o şalupă foarte mică

Corâci:Franks a comparat România cu un mineralier ruginit, iar pentru viitor cu o şalupă foarte mică

Autor: Geanina Sandu

26.01.2011, 15:31 24

Jeffrey Franks a glumit, miercuri, comparând România cu unmineralier care în urmă cu doi ani era răsturnat, iar în prezentruginit, iar pentru viitor cu o şalupă ultraperformantă ca viteză,dar foarte mică, a spus preşedintele UGIR -1903, Cezar Corâci.

Corâci a spus că Jeffrey Franks a vrut să facă o glumă şi aarătat nişte poze prin care a vrut să sugereze trecutul, prezentulşi viitorul României, reprezentantul UGIR-1903 spunând că el aînţeles gluma, dar sindicatele nu.

Când şeful misiunii Fondului la Bucureşti a arătat pozele cuşalupa foarte performantă, dar foarte mică, sindicatele au apreciatcă nu vor încăpea toţi românii în ea şi "nu au gustat gluma", aspus Corâci.

Jeffrey Franks a mai făcut o glumă cu privire la România spunândcă este un pacient stabilizat, dar că nu dă semne vitale, ceea ceînseamnă că nu există creştere.

"Absenţa creşterii economice este marea dezamăgire acum când neapropiem de finalul acestui acord. La fel de adevărat este căreformele ar fi putut merge mai repede, însă chiar şi aşa au făcutajustări foarte importante, s-au implementat politici corecte şis-a revenit pe calea disciplinei fiscale", a declarat Franks pentruZF, în urmă cu o săptămână.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO