Eveniment

Cum va fi vremea de Paşte în Bucureşti şi în ţară

Cum va fi vremea de Paşte în Bucureşti şi în ţară

Autor: Răzvan Botea

05.04.2018, 15:21 473

Vremea va fi în general frumoasă în preajma sărbătorilor pascale, cu temperaturi de primăvară, normale perioadei acesteia sau uşor ridicate, potrivit ANM.

Bucureşti

În Vinerea Mare sunt şanse de 50% să plouă în Bucureşti şi se va înregistra o scădere a temperaturilor până la 17 grade Celsius cu o minimă a nopţii de 9 grade Celsius.  Vântul va sufla slab cu viteze de până la 13 km/h.

Sâmbătă vremea ne aduce temperaturi de 19 grade Celsius în timpul zilei, cu un cer parţial însorit şi şanse de precipitaţii sub 10%. Vântul se va intensifica uşor, atingând viteze de până la 27 km/h.

În Noaptea de Înviere ne putem aştepta la o minimă de 9 grade Celsius, cu şanse mici de precipitaţii.

Duminica de Paşte ne aduce temeraturi de 19 grade Celsius, cu şanse minime de ploaie şi cer parţial însorit, cu o minimă a nopţii de 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab.

A doua zi de Paşte va fi senin, cu temperaturi maxime ce vor atinge 20 de grade Celsiu, în timpul nopţii resimţindu-se o minimă de 6 grade Celsius. Şansele de precipitaţii rămân minime şi vântul va sufla slab cu până la 13 km/h.

În ţară

Vineri vremea se va menţine caldă, cu valori termice normale pentru această perioadă a anului, însă vor avea loc înnorări temporare şi averse, în special la munte, în vest, sud-vest, centrul şi nordul României. Temperaturile maxime se vor situa între 11 şi 19 grade, iar minimele din timpul nopţii între 4 şi 10 grade Celsius.

Sâmbătă vom avea un cer parţial senin în majoritatea teritoriului ţării, însă vor mai fi ploi slabe pe arii limitate, mai ales în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 21 de grade Celsius, iar în Noaptea de Înviere temperaturile vor fi între 1 şi 11 grade.

Duminică vremea va fi în general frumoasă, cu o maximă situată între 12 şi 22 de grade Celsius, iar în timpul nopţii valorile vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade Celsius.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO