Eveniment

Dispută online intensă despre majorarea salariilor bugetarilor

Dispută online intensă despre majorarea salariilor bugetarilor
11.04.2012, 00:07 1104

Opinia unui antreprenor de 34 de ani care l-a îndemnat pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu să nu majoreze salariile funcţionarilor publici, susţinând că nu merită, a atras zeci de comentarii pe site-ul ZF.

Antreprenorul spune că taxele şi impozitele plătite la stat, superficialitatea muncii depuse de funcţionari, dar şi timpul petrecut la cozile de la ghişee sunt principalii indicatori care arată că "timpul pomenilor şi al minciunilor electorale a trecut" şi că bugetarii nu merită salarii mai mari.

Antreprenorul Marius O., 34 de ani, de profesie inginer TCM (tehnologia construcţiilor de maşini), afirmă că a avut nevoie de câteva zile pentru a rezolva o problemă birocratică simplă - înmatricularea unei maşini la mâna a doua pentru că sistemul este greoi, prost conceput, iar funcţionarii sunt incompetenţi şi chiar rău-voitori.

Însă Marin Barbu a spus: " Nu neapărat funcţionarii sunt vinovaţi pentru birocraţia existentă, sistemul întreg este defect, în primul rând asta ar trebui schimbat din temelii. Cât de repede poate să încaseze un casier când la coadă sunt 100 de persoane".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO