Eveniment

Duster, prin ochii jurnalistilor straini. Cum comentati?

03.03.2010, 23:11 42

"Este interesanta intr-adevar. Daca ne uitam numai cativa ani inurma, este neasteptat sa vezi cum s-a dezvoltat marca. La inceputam fost sceptici, dar apoi cu Sandero, MCV si acum Duster a devenitun brand serios. De acum Toyota, restul industriei auto, se uita curespect la Dacia si toti creeaza concepte, modele care sa atacesegmentul", spune Peter Homola, jurnalist austriac, freelancer,despre ultima lansare a Automobile Dacia.

Lansarea Duster, mult asteptatul SUV al producatoruluiAutomobile Dacia, a adunat la standul din cadrul Salonului auto dela Geneva zeci de jurnalisti care au verificat fiecare maner, surubsi buton pentru a se convinge de calitatea noului model.Jurnalistul austriac a declarat pentru ZF ca apreciaza ca Dacia arputea fi urmatoarea "poveste de succes", dupa Skoda, care a crescutimens dupa preluarea de catre Volkswagen.

"Nu pare sa aiba o calitate foarte speciala, este chiar slaba lamateriale. Este insa perfecta pentru cei care au un buget redus", acomentat Damian Jean, jurnalist francez lawww.kelmandataire.fr.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO