Eveniment

Fostul ministru de interne a adus Maybach la Cluj

13.05.2005, 20:03 27

Compania RMB Interauto, reprezentant al producatorului auto DaimlerChrysler, a inaugurat ieri la Cluj-Napoca un showroom in care a investit peste 5 mil. euro.

Maybach si Mercedes SL, doua dintre cele mai exclusiviste modele din gama producatorului, au fost aduse pentru prima data la Cluj.

"Inaugurarea Centrului RMB Interauto reprezinta finalizarea unei etape a programului de investitii pe care compania il deruleaza. In urmatorul an, societatea isi propune sa inaugureze noi spatii de expunere pentru marcile Ford, Hyundai si Mitsubishi", a declarat Ioan Rus, administratorul RMB Interauto.

Noul centru se intinde pe o suprafata totala de 21.000 mp si are un spatiu construit de 7.000 de mp. Showroom-ul are o capacitate de expunere de 16 autovehicule, pe doua niveluri, precum si un spatiu destinat serviciilor post-vanzare, service, piese de schimb, sistem buy-back si vanzarea de autovehicule rulate.

Compania isi propune pentru acest an o crestere cu 26% a numarului de masini vandute, dupa ce anul trecut a comercializat 643 de unitati. RMB Interauto s-a infiintat in 1993, in prezent fiind reprezentant zonal pentru sapte dintre cele mai importante marci de pe piata auto: Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Mitsubishi, Ford, Mazda si Hyundai. Gama de modele oferite de producatorul german Mercedes Benz atinge toate segmentele de piata auto: incepand cu noua clasa A potrivita traficului urban, continuand cu limuzinele claselor C si E, luxul oferit de clasa S si atingand traseele off-road prin Clasa M.

"Cifra de afaceri pentru anul 2004 a fost de 7,5 milioane de euro, iar pentru anul acesta estimam o crestere de 20%", a mai spus oficialul firmei.

laura.laurentiu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO