Eveniment

Investiţie de 4,5 mil. euro pentru reabilitarea a 15 km de drum în judeţul Sibiu

Investiţie de 4,5 mil. euro pentru reabilitarea a 15 km...

Autor: Laurentiu Cotu

07.05.2018, 17:31 190

Consiliul Judeţean Sibiu a anunţat că va demara în acestă vară lucrările de modernizarea a drumului judeţean DJ 106 T Ocna Sibiului - Topârcea - intersecţie DJ 106 G (Ludoş), în lungime de aproximativ 15 km. Valoarea estimată a contractului de proiectare şi execuţie este de peste 21 mil. lei (aproximativ 4,5 mil. euro), fără TVA,iar durata de finalizare a lucrărilor este de două luni pentru proiectare şi 22 de luni pentru execuţie, investiţia urmând să fie realizată până la finalul anului 2020.

Sursa de finanţare pentru modernizarea drumului judeţean DJ 106 provine din fondurile atrase de Consiliul Judeţean Sibiu prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Firmele interesate să realizeze această investiţie pot depune oferta pentru servicii de proiectare şi execuţie pentru acest obiectiv în SEAP până în data de 14 mai, potrivit unui comunicat de presă al CJ Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO