Eveniment

Manageri de top pleaca de la Deutsche Bank

06.12.2004, 00:00 13



Deutsche Bank a anuntat ca trei din managerii de top ai diviziei de administrare de portofoliu vor fi trecuti in rezerva ca urmare a restructurarii companiei, informeaza Financial Times. Kevin Parker, care a preluat conducerea diviziei in septembrie, a pus la punct ultimele detalii ale plecarii lui Paul Manduca, presedintele pe Europa, si James Goulding, care conduce afacerile din Asia. Josh Weinreich, directorul de strategie globala se presupune ca a parasit deja compania. Surse apropiate au declarat ca cel de-al patrulea manager, Bill Shiebler, ar putea ramane in New York, fie pentru a conduce fondurile de retail sau pentru a supraveghea situatia de la Scudder, divizia din Statele Unite a companiei.



Profiturile diviziei de management de portofoliu a Deutsche Bank au scazut cu 57 de procente, ajungand la 100 de milioane de euro, in trimestrul al treilea.



Recent Deutsche Bank a anuntat o reducere cu 1.920 a numarului angajatilor, decizie calificata de liderii sindicali ca "iresponsabila".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO