Eveniment

Momente de panică la Buzău: Zeci de persoane au fost evacuate în urma unei explozii produsă într-un bloc

Momente de panică la Buzău: Zeci de persoane au fost...

Autor: Laura Petrescu

25.03.2018, 13:18 93

Purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu de apartament, pe strada Al.Insulei, din municipiul Buzău.

Deflagraţia s-a produs într-un apartament aflat la etajul doi al imobilului, zeci de persoane din bloc fiind evacuate.

”Explozia a fost urmată de incendiu, iar flăcările s-au manifestat pe o suprafaţă de 40 mp. S-a impus evacuarea tuturor persoanelor din imobil, fiind vorba de zeci de persoane”, a declarat George Creţu.

Potrivit acestuia, în urma exploziei, proprietarul apartamentului în care s-a produs deflagraţia a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind arsuri. Alte cinci persoane au suferit atacuri de panică.

“A rezultat, în urma exploziei, rănirea proprietarului. Este în stare stabilă conştient însă a suferit arsuri şi a fost transportat la spital. Alte cinci persoane au suferit atacuri de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale”, am mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

Deocamdată nu s-a stabilit cauza exploziei. Deflagraţia a distrus apartamentul în care s-a produs, iar alte cinci apartamente au fost avariate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO