Eveniment

O nouă schimbare istorică la fostul Twitter: Elon Musk anunţă că X va elimina posibilitatea de a bloca conturi

O nouă schimbare istorică la fostul Twitter: Elon Musk...
19.08.2023, 14:49 167

X, platforma de socializare cunoscută anterior sub numele de Twitter, va elimina posibilitatea ca utilizatorii să blocheze alte conturi, a declarat vineri proprietarul Elon Musk într-o postare.

"Blocarea va fi eliminată ca "caracteristică", cu excepţia DM-urilor", a spus Musk într-o postare pe platformă, referindu-se la mesajele directe.

El a precizat că X va păstra funcţia "mute", care împiedică un utilizator să vadă anumite conturi specificate, dar, spre deosebire de blocare, nu alertează celălalt cont cu privire la această acţiune.

Proprietarul miliardar s-a descris drept un absolutist al libertăţii de exprimare, dar unii critici au spus că abordarea sa este iresponsabilă. Cercetătorii au constatat o creştere a discursului instigator la ură şi a conţinutului antisemit pe platformă de când acesta a preluat conducerea, iar unele guverne au acuzat compania că nu face suficient pentru a-şi modera conţinutul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO