Eveniment

Peste 50.000 de oameni protestează la Sibiu, Cluj şi Iaşi. Circulaţie blocată pe marile bulevarde

Autor: Departamentul Corespondenţi

01.02.2017, 20:57 161

Peste 15.000 de oameni scandează pe marile bulevarde din Sibiu, coloana de protestatari fiind de peste 4 kilometri, aceştia cerând în stradă demisia Guvernului şi alegeri anticipate.

Protestatarii ocupă, la ora transmiterii acestei ştiri, două dintre cele mai mari bulevarde ale Sibiului, circulaţia fiind blocată.

Oamenii scandează „La închisoare, nu la guvernare”, „Bucureşti, nu uita, Sibiu-i de partea ta”, „Pentru voi, pentru voi, îngheţăm pentru voi”, „Ieşiţi din casă dacă vă pasă”.

Şi la Cluj-Napoca este blocat traficul între Mărăşti şi centrul oraşului.

La ora transmiterii acestei ştiri, protestatarii se intorc spre centrul municipiului Cluj-Napoca după ce au mărşăuit în cartierul Mărăşti, coloana întinzându-se pe o lungime de peste 1,5 kilometri.

Clujenii scandează „Abrogare”, „Demisia”, „Haideţi cu noi”.

În Iaşi sunt peste 10.000 de protestatari care au plecat din centrul oraşului în marş, scandând „Vrem program de guvernare şi penali la închisoare”, „Bucureşti, nu uita, Iaşiul e de partea ta” şi „Abrogaţi şi plecaţi”.

La Arad, 1.500 de oameni protestează pe bulevardul central al oraşului, în fruntea coloanei fiind un tânăr care s-a costumat în Moarte, purtând în mâini o coasă, circulaţia fiind blocată.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO