Eveniment

Premierul Ciucă: Suntem pregătiţi pentru preluarea fluxurilor de refugiaţi, monitorizăm situaţia românilor

Premierul Ciucă: Suntem pregătiţi pentru preluarea...

Autor: Dorin Oancea

24.02.2022, 18:54 32

România este pregătită pentru preluarea fluxurilor de refugiaţi şi monitorizează situaţia cetăţenilor români din Ucraina, a declarat joi premierul Nicolae Ciucă, după reuniunea Comitetului interministerial în domeniul energiei. 

În contextul conflictului din Ucraina, premierul a spus că România beneficiază de cele mai puternice garanţii de securitate din istorie, iar securitatea si siguranţa cetăţenilor nu sunt afectate

Premieurl a spus că în Guvernul s-a asigurat că există suficiente stocuri de gaze.

Ciucă a condamnat agresiunea Rusiei. „Avem de a face cu o agresiune neprovocată, împtriva unui stat suveran şi independent, membru al Naţiunilor Unite. România condamnă ferm agresiunea împotriva Ucrainei. Suntem în permanent dialog cu partenerii noştri din NATO şi UE. Susţinem oprirea imediată a agresiunii Federaţiei Ruse”, a spus Ciucă.

Prim-ministrul a anunţat înfiinţarea unui task force care să monitorizeze situaţia de securitate şi să asigure funcţionarea tuturor structurilor publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO