Eveniment

Presa germană: Angelique Kerber a fost văzută pentru prima oară în genunchi

Presa germană: Angelique Kerber a fost văzută pentru...

Autor: Denis Şchiopu

25.01.2018, 15:43 467

Victoria Simonei Halep, liderul mondial, în faţa sportivei Angelique Kerber, locul 16 WTA, i-a făcut pe ziariştii germani să analizeze partida din semifinalele Australian Open din toate unghiurile. Frankfurter Allgemeine Zeitung atrage atenţia asupra resurselor fizice arătate de germancă.

Eleva lui Wim Fissette a clacat din punct de vedere fizic în setul al treilea, notează jurnaliştii germani. "În setul decisiv, Kerber a fost văzută pentru prima oară în genunchi, la propriu, de când a a început anul. Sportiva care a declarat despre ea însăşi că va putea să alerge mereu şi-a pierdut pentru prima oară suflul în cel de-al 15-lea meci al ei din 2018", scrie sursa menţionată.

Publicaţia germană mai notează că a fost vizibil pentru toată lumea că Angelique Kerber şi-a găsit cu greu resursele fizice în setul decisiv în faţa unei adversare "mai puternice, dar, mai ales, mai proaspete şi cu o rezervă de anduranţă în plus, care, la final, a şi făcut diferenţa!".

Simona a disputat 11 meciuri în aceste prime săptămâni din 2018 şi le-a câştigat pe toate. De partea cealaltă, Kerber a jucat 15 partide, dintre care şi-a adjudecat 14.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO