Eveniment

Prima reacţie a lui Carmen Dan, după acuzaţiile lui Firea: Eu pot lucra cu Primăria Capitalei.Aici nu vorbim de persoane

Prima reacţie a lui Carmen Dan, după acuzaţiile lui...

Autor: Departamentul Politic

01.09.2018, 20:26 679

"Situaţia s-a tranşat în Comitetul Executiv, prin vot. Este important ce s-a discutat în Cex, eu pot lucra cu Primăria Capitalei. Aici nu vorbim de persoane, ci despre instituţii", a declarat Carmen Dan, la Neptun.

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a cerut sâmbătă demisia ministrului Carmen Dan pentru modul în care a gestionat situaţia din timpul protestelor din 10 august, dar liderii social democraţi au dat un vot negativ.

”Doamna ministru nu a răspuns celor afirmate de mine deloc. A venit cu nişte xeroxuri însemnând mesaje pe SMS, pe Whatsapp între dna prefect şi un secretar de stat. Am întrebat-o pe faţă dacă ne spionează, dacă ne ascultă convorbirile, dacă ştie ce vorbim pe mesaje. Nu mi se pare normal într-un comitet executiv să vii ca argumentaţie cu tot felul de aspecte derizorii, aspecte personale, mesaje printate de pe Whatsapp, nişte discuţii personale între prefect şi un domn din MAI, legat de proteste, de acţiuni”, a spus Gabriela Firea.

Aceasta a mai acuzat că ministrul a vrut să arate că toată responsabilitatea pentru evenimentele din 10 august este a prefectului Capitalei, o persoană apropiată primarului general.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO