Eveniment

Protest în faţa Ambasadei din Bruxelles, românii au scandat "DNA, DNA, Belgia-i de partea ta”

Protest în faţa Ambasadei din Bruxelles, românii au...

Autor: Vasile Magradean

05.02.2017, 19:35 93

Protestatarii au avut şi pancarte cu mesaje "Votul nu-i un cec în alb”, "Rezistă Bucureşti”, "DNA ia-i pe toţi, scapă-ne de mafioţi”, "Stop corupţia” şi "Ultima strigare, Dragnea la închisoare”.

Oana, una dintre protestatare, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că românii din Bruxelles, dar nu numai, ci şi din alte oraşe din Belgia, au protestat în faţa ambasadei nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă acasă.

"Am ieşit pentru că ne pasă. Chiar dacă suntem departe de ţară, ne pasă ce se întâmplă în România. Suntem nemulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat cu OUG privind Codurile, nu este acceptabil să se întâmple aşa ceva într-o ţară din UE. Nu mai vrem să se întâmple aşa nici pentru noi, nici pentru copiii noştri, nici pentru bunicii noştri care au votat cu PSD”, a spus aceasta.

Protestul a durat două ore şi a fost supravegheat de poliţia din capitala Belgiei, iar la final cei prezenţi au intonat Imnul Naţional.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO