Eveniment

Răsturnare de situaţie: Un cetăţean român este principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei ucise în Bulgaria/UPDATE: Cetăţeanul român nu mai este considerat suspect

Răsturnare de situaţie: Un cetăţean român este...

Autor: Marinela Sarbu

09.10.2018, 13:39 428

UPDATE: Cetăţeanul român reţinut în cazul asasinării jurnalistei bulgare Victoria Marinova nu este considerat deocamdată suspect, anunţă Poliţia din oraşul Ruse.


Un cetăţean român cun paşaport moldovenesc este principalul suspect al poliţiei bulgare în cazul uciderii ziaristei Victoria Marinova, care a fost găsită moartă într-un parc din oraşul Ruse, anunţă ziarul bulgar Dnevnik.

Potrivit informaţiilor neconfirmate ale postului public de radio din Bulgaria, este vorba despre un cetăţean român care are un paşaport moldovenesc.

O purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne a refuzat să confirme sau să nege informaţiile şi a spus că instituţia ar putea să transmită o declaraţie de presă mai târziu.

Procurorii au declarat că femeia de 30 de ani au fost abuzată sexual, bătută şi sufocată. Corpul acesteia a fost găsit într-un parc din apropierea Dunării, sâmbătă la Ruse.

Directoare şi prezentatoare la postul regional TVN din Ruse, ultimul reportaj al Victoriei Marinova se referea la deturnarea de fonduri publice, într-un caz în care sunt acuzaţi de implicare o serie de politicieni şi oameni de afaceri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO