Eveniment

Reacţia internauţilor români după ce Simona Halep a fost ironizată în cel mai recent număr Charlie Hebdo: Mii de recenzii de o stea pentru cea mai populară revistă franceză de satiră

Reacţia internauţilor români după ce Simona Halep a...
15.06.2018, 09:46 11031

Internauţii români s-au mobilizat cu miile pe Facebook după satira publicată de Charlie Hebdo şi au luat cu asalt pagina de Facebook a revistei, dând mii de review-uri de o stea. La ora transmiterii acestei ştiri peste 14.000 de internauţi români deja votaseră cu o stea revista de satiră Charlie Hebdo. 

Revista satirică franceză Charlie Hebdo a publicat recent o caricatură prin care ironizează victoria Simonei Halep de la Roland Garros, în care aceasta apare strigând "Fier vechi! Fier vechi!".

În imagine, Simona Halep este desenată având trofeul în braţe şi strigând "Fier vechi! Fier vechi!".

Publicaţia franceză Charlie Hebdo este un săptămânal satiric, nonconformist, cunoscut pentru caracterul său profund antireligios şi pentru caricaturile cu profetul Mahomed, pe care le publică în mod regulat.

În septembrie 2016, un oraş din Italia a ameninţat revista Charlie Hebdo că o va da în judecată, după ce aceasta a publicat caricaturi în care victimele cutremurului din Italia erau reprezentate de diverse tipuri de paste făinoase sau în care se sugerau că mafia era implicată în decesul acestora.

La 7 ianuarie 2015, cel puţin 12 persoane, inclusiv doi poliţişti, au murit în urma unui atac comis de militanţi ai reţelei teroriste Al-Qaida.

Cel puţin 12 persoane, inclusiv doi poliţişti, au murit pe 7 ianuarie 2015 într-un atac comis de indivizi înarmaţi cu arme automate şi lansatoare de rachete la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo. Stéphane Charbonnier, directorul revistei satirice, şi caricaturiştii Jean Cabut, Bernard Verlhac şi Georges Wolinski.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO