Eveniment

Şapte morţi şi trei răniţi într-un atac armat în statul Michigan

Şapte morţi şi trei răniţi într-un atac armat în...

Autor: Valentin Vidu - Mediafax

21.02.2016, 10:33 4312

Un adjunct al şerifului din comitatul Kalamazoo, Paul Matyas, a anunţat că suspectul a fost reţinut duminică în centrul oraşului Kalamazoo. În vehiculul suspectului au fost găsite arme. "Ameninţarea la adresa publicului s-a încheiat", a declarat el.

Poliţia crede că atacurile au fost comise la întâmplare, potrivit lui Matyas, care a catalogat acest lucru drept "cel mai grav scenariu".

Atacul a început sâmbătă, la ora locală 18.00 (duminică, 1.00, ora României), a precizat el. Suspectul a deschis focul la un restaurant, la o reprezentanţă a unei firme de vânzări de maşini şi într-un complex de apartamente. Toate incidentele au avut loc în parcări, a precizat adjunctul şerifului.

Kalamazoo se află la aproximativ 260 de kilometri vest de Detroit, capitala statului.

Poliţia a anunţat ulterior că suspectul este un bărbat alb în vârstă de 45 de ani.

Ofiţeri îl interogau pe suspect, originar din comitatul Kalamazoo, a declarat pentru postul WWMT-TV locotenentul Dale Hinz din cadrul poliţiei statului Michigan.

O fată în vârstă de 9 ani era în stare gravă. Ea se afla printre persoanele împuşcate de suspect în parcarea restaurantului Cracker Barrel, a precizat Hinz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO