Eveniment

SRI participă la expertiza pirotehnică a exploziei maşinii din Arad, soldată cu un deces

SRI participă la expertiza pirotehnică a exploziei...

Autor: Dorin Oancea

29.05.2021, 12:51 179

SRI participă la ancheta desfasuşurată de Poliţia Română şi, împreuna cu specialistii de la Institutul Naţional de Criminalistică, realizează expertiza pirotehnică, anunţă instituţia. 

Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist.

O explozie, urmată de un incendiu şi soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. Este vorba de Ion Crişan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO