Eveniment

"Tataee" de la BUG Mafia a fost condamnat la şase luni închisoare cu suspendare de CA Timiş

"Tataee" de la BUG Mafia a fost condamnat la şase luni închisoare cu suspendare de CA Timiş
16.09.2010, 18:38 355

Vlad Irimia, cunoscut sub numele de Tataee, membru al trupei BUGMafia, a fost condamnat, joi, de magistraţii Curţii de ApelTimişoara la şase luni de închisoare cu suspendare şi la plata unordaune materiale şi morale unui bărbat pe care l-a accidentat cumaşina în august 2008.

Reprezentantul Biroului de Presă al Curţii de Apel Timişoara,Denisa Botoca, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, joi, laCurtea de Apel Timişoara s-a judecat recursul formulat de VladIrimia în cazul unui accident rutier petrecut în 2008, în urmacăruia un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, în acest cazel fiind condamnat de Tribunalul Arad, în luna iunie 2010, la şaseluni de închisoare cu susendare şi la plata a 15.000 de lei daunemorale şi 491 de euro daune materiale.

Conform acesteia, Curtea de Apel Timişoara a respins recursulacestuia şi a păstrat sentinţa iniţială dată de TribunalulArad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO