Eveniment

Topul salariilor absolventilor de MBA

Topul salariilor absolventilor de MBA
21.03.2010, 23:08 67

Managerii care au finalizat programul de Executive MBA (EMBA)oferit de austriecii de la WU Executive Academy sunt cel mai bineplatiti absolventi de mastere de business de pe piata, cu unsalariu mediu net de 3.650 de euro anul trecut, arata cea de-atreia editie a Top MBA, editat de ZF, care va aparea pe piata pe 25martie.

Top MBA este singura statistica cu privire la nivelul salarialal absolventilor de MBA sau EMBA din Romania, fiind bazata peraspunsurile a aproximativ 300 de manageri care au finalizat anultrecut programe de business pe piata locala.

Pe locul doi in functie de castigurile lunare se aflaabsolventii programului de EMBA al ASEBUSS - una din cele mai vechiscoli de pe piata locala, cu un salariu mediu net de 3.150 de euro,urmati de cei care au finalizat anul trecut un MBA oferit debritanicii de la The Open University Business School in parteneriatcu CODECS si care au un salariu mediu de 2.650 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO