Eveniment

Tranzactii de 624 milioane la BRM la sase luni

06.07.2004, 00:00 12

In cadrul Bursei Romane de Marfuri(BRM) au fost derulate tranzactii in prima jumatate a anului de 624 milioane dolari,  ceea ce au adus companiilor implicate beneficii din diferentele de pret de aproximativ 20 milioane dolari. Anul trecut a fost cel mai bun an din istoria BRM, valoarea tranzactiilor bursiere depasind 1,29 miliarde dolari, de sase ori mai mult decat in anul precedent, potrivit lui Mircea Filipoiu, presedintele si directorul general al BRM.
Cel mai important ordonator al BRM este Petrom, care a cumparat titei prin intermediul ringului bursier de aproximativ 170 milioane dolari de la inceputul anului curent, obtinand un castig de 1,8 milioane dolari din diferente favorabile de pret.
Cele sapte terminale functionale ale BRM au realizat o valoare totala de tranzactionare de 14,5 milioane dolari, in topul terminalelor conducand cel din Iasi cu o valoare de tranzactionare de 3,4 milioane dolari.  Prin intermediul acestor terminale au fost organizate 331 licitatii, ordonatorii locali castigand peste 1,3 milioane dolari din diferentele favorabile de pret.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO