Eveniment

Ungureanu invită şefii delegaţiei FMI şi CE să vină la Bucureşti, pentru o "întâlnire de lucru"

Ungureanu invită şefii delegaţiei FMI şi CE să vină la Bucureşti, pentru o "întâlnire de lucru"

Autor: Mediafax

16.02.2012, 19:13 408

Premierul Ungureanu i-a invitat pe şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, şi directorul pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Székely, să vină la Bucureşti, pentru o "întâlnire de lucru" pe teme economice actuale, care nu va viza şi scrisoarea de intenţie.

"Primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu a lansat şefului misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, şi directorului pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Székely, invitaţia de a participa, la Bucureşti, în intervalul 21-22 februarie, la o întâlnire de lucru pe teme economice de actualitate. Scrisoarea de intenţie nu se va afla pe agenda de discuţie", informează Guvernul.

Scrisoarea de intenţie a fost convenită de FMI şi CE cu fostul premier Emil Boc, cu o zi înainte ca acesta să demisioneze din postul de prim-ministru, iar Ungureanu să preia conducerea Guvernului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO