Eveniment

#Vaccinarea reporneşte businessul. Medicul Florinela Cîrstina, CEO al Medicover România, al treilea operator privat de sănătate: „Economia are nevoie de angajaţi, manageri, antreprenori activi, cu un stil de viaţă sănătos“

Florinela Cîrstina, CEO al Medicover România: Pentru o companie activă în domeniul medical vaccinarea este esenţială.

Florinela Cîrstina, CEO al Medicover România: Pentru o companie activă în domeniul medical vaccinarea este esenţială.

Autor: Georgiana Mihalache, Iulian Anghel

08.02.2021, 00:05 267

♦ Jumătate dintre angajaţii Medicover s-au vaccinat ♦ Efectele pandemiei s-au văzut atât economic, dar mai ales la nivelul stării de sănătate, pacienţii anulând vizitele medicale.

Vaccinul împotriva COVID-19 este important mai ales pentru angajaţii din domeniul sanitar care iau contact direct cu pacienţii şi trebuie protejaţi pentru a lupta cu noul virus la capacitate maximă, susţine Florinela Cîrstina, CEO al Medicover, al treilea jucător din domeniul medical privat.

„Vaccinarea aduce, în primul rând, beneficii de sănătate. O persoană sănătoasă este activă economic, creativă, eficientă. Doresc să menţionez, de asemenea, efectele nocive ale izolării, lipsei de mişcare, contactului cu natura, precum şi ale unei alimentaţii ne­echi­­li­brate asupra persoa­nelor active. Vaccinul va con­tribui la corectarea acestor probleme. Econo­mia are nevoie de angajaţi, ma­nageri, antreprenori  act­ivi, cu un stil de viaţă sănătos“, a spus Flo­rentina Cîrstina, de pro­fesie medic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO