Eveniment

Victorie de senzaţie: Simona Halep s-a calificat în semifinale la Madrid. Primele declaraţii după meci

Victorie de senzaţie: Simona Halep s-a calificat în...

Autor: Alexandru Stanila

09.05.2019, 14:58 720

Simona Halep a câştigat, scor 7-5, 7-5, întâlnirea cu Ashleigh Barty din sferturile de la Madrid. La final, românca a susţinut că ia medicamente pentru a-şi reveni în urma răcelii pe care a căpătat-o cu câteva zile înainte de startul turneului. 

Halep şi-a asigurat locul doi mondial, în urma victoriei cu Barty, de la Madrid şi are o şansă mare să redevină lider mondial, dacă o va depăşi pe Naomi Osaka. La finalul meciului de joi, Simona a oferit primele reacţii: "E un turneu special pentru mine. Încă iau antibiotice, nu e uşor să joc, dar sunt motivată când joc aici. Oamenii s-au purtat frumos cu mine, mereu găsesc energia necesară aici. Sunt departe de titlu, sunt semifinale. Mâine va fi o mare provocare, mă voi gândi la meci şi voi încerca să joc cel mai bun tenis", a declarat noul număr doi mondial, la finalul partidei cu Barty.

Adversara din semifinale se va alege din meciul următor de pe central, Naomi Osaka - Belinda Bencic. Japoneza are nevoie de victorie pentru a-şi securiza matematic prima poziţie pentru finalul turneului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO