Eveniment

Zeci de oameni blocaţi pe drumurile naţionale de viscol

Zeci de oameni blocaţi pe drumurile naţionale de viscol

Autor: Elvira Gheorghita - Mediafax

26.01.2012, 10:05 757

25 de persoane sunt blocate de miercuri pe A1, la kilometrul 38, iar alte şase în zonele Afumaţi-Şindriliţa şi Popeşti Leordeni-Cornetu, pentru care vor pleca ambulanţe de transport victime multiple, a declarat, joi, pentru Mediafax managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti, Alis Grasu.

Medicul Alis Grasu a precizat că persoanele blocate în maşini din zona Afumaţi-Şindriliţa au putut sta peste noapte în şcolile deschise special pentru ei, dar aceştia au preferat să rămână în maşini.

Pe autostrada A1, tot la kilometrul 38 a rămas blocată de miercuri seară şi o ambulanţă de tip C fără pacient, care a acordat asistenţă oamenilor ce au avut nevoie, a mai spus managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.

O altă ambulanţă a rămas blocată în zona Brăneşti - Islaz, echipajul, care a stat în frig între 19.00 şi 5.00, fiind nevoit să părăsească maşina din cauza gerului, a adăugat Alis Grasu.

Pentru toate persoanele din zonele afectate vor pleca în această dimineaţă ambulanţe pentru transportul victimelor multiple, a mai spus managerul SABI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO