Fondul Proprietatea

FP: Drăgoi a demisionat din CA al Hidroelectrica şi nu mai poate fi vorba de conflict de interese

Autor: Musgociu Stefan-Pompi

19.01.2011, 16:30 32

Preşedintele Comitetului Reprezentanţilor Fondului Proprietatea(FP), Bogdan Drăgoi, a demisionat la începutullunii ianuarie din poziţia de membru al Consiliului deAdministraţie al Hidroelectrica, astfel că nu se mai poate puneproblema unui conflict de interese, potrivit FP.

"Prin adresa înregistrată la FondulProprietatea la 19 ianuarie, domnul BogdanDrăgoi, Secretar de Stat în Ministerul Finanţelor Publice, a adusla cunoştiinţa Fondului că începând cu data de 3 ianuarie acesta ademisionat din funcţia de membru în Consiliul de Administraţie alHidroelectrica. Având în vedere decizia domnului Bogdan Drăgoi(...) apreciem că în prezent nu mai poate fi vorba de un conflictde interese în ceea ce-l priveşte în calitatea sa de preşedinte alComitetului Reprezentanţilor", se arată într-un raport transmis,miercuri, de FP Bursei de ValoriBucureşti (BVB).

În prospectul de listare al Fondului se preciza că BogdanDrăgoi, Monica Maurer şi Cristian Buşu, membri ai ComitetuluiReprezentanţilor, pot fi în conflicte de interese din cauzafuncţiilor deţinute concomitent şi la MFP, principalul acţionaralFondului, la Ministerul Economiei sau la companii dinportofoliu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO