Fonduri UE

Micii fermieri pot depune proiecte pana la 14 mai pentru 1.500 de euro de la UE pe ferma de semi-subzistenta

26.04.2010, 10:35 131

Micii fermieri pot sa depuna proiecte pana pe 14 mai proiectepentru a obtine sprijin public nerambursabil de 1.500 anual pefiecare ferma de semi-subzistenta. La nivelul judetului Cluj-Napocaau fost declarate eligibile in prima sesiune organizata anul trecut121 de proiecte, iar pentru acest an directia pentru agricultura sidezvoltare rurala Cluj asteapta 300-500 de proiecte.

"De cand s-a lansat programul in aprilie fermierii ne suna sa seintereseze si lucreaza la documentatie. Ne asteptam la 300-500 deproiecte depuse", spune Lorinczi Zoltan, coordonator al domeniuluidezvoltarii rurale din cadrul Directiei pentru agricultura sidezvoltare rurala din judetul Cluj (DADR) in cadrul conferintei"Cum sa iei bani de la UE? Invata de la firmele care au primitfinantare europeana" organizat de ZF in colaborare cu BancaTransilvania, CEC Bank si casa de avocaturaBostina&Asociatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO