Media & Advertising

Radu Pilat numit la conducerea creativă a agenţiei Momentum

Autor: Adriana Rosoga

13.09.2010, 12:42 45

Momentum, agenţia de BTL (below the line - publicitateneconvenţională. n.red.) din cadrul McCann World Group, l-a numitpe Radu Pilat la conducerea creativă a agenţiei, el ocupând de laînceputul lunii septembrie funcţia de chief creative officer.

Radu Pilat s-a alăturat grupului McCann Erickson din anul 2002şi a ocupat funcţia de senior copywriter. Printre cele maiimportante conturi ale agenţiei pentru care a lucrat se numără:Coca-Cola, Nestle, Interbrew sau Heineken.

"Decizia numirii lui Radu Pilat pe această poziţie este partedin noua abordare pe care Momentum o propune şi este un efect alfaptului că publicitatea a intrat într-o perioadă în care grupurileţintă sunt tot mai nişate şi cu nevoi din ce în ce mai specifice.Devine relevantă interacţiunea directă şi apropiată aconsumatorului cu produsul şi povestea lui", spune Silviu Şefer,general manager Momentum.

Radu Pilat a fost recompensat cu premii importante lafestivaluri de publicitate româneşti şi străine - Ad'Or sau GoldenDrum, la acesta din urmă obţinând un Grand Prix la secţiunea printşi aur la secţiunea campanii TV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO