Mediafax.biz Exclusiv

Compania de construcţii Delta ACM îşi majorează capitalul social cu 54 milioane de euro

Autor: Liviu Iancu

17.04.2011, 14:12 13

După majorare, capitalul firmei va fi de 260,7 milioane de lei, potrivit unui anunţ al companiei de construcţii.

Peste 99,99% din capitalul social al firmei va fi deţinut, înurma majorării, de către Florea Diaconu.

"Am majorat capitalul social al companiei fiindcă dorim ca DeltaACM sa fie privită cu mai multă încredere de către actualii şipotenţialii clienţi, în special pe pieţele externe. Anul 2010 afost un an de referinţă în istoria companiei, Delta intrând pepiaţa construcţiilor în mai multe ţări din Africa şi OrientulMijlociu", a declarat pentru MEDIAFAX Florea Diaconu, proprietarulDelta ACM.

El a adăugat că potenţialul companiei pe care o conduce poate fimai bine pus în valoare având un nivel al capitalului social caresă completeze, din punct de vedere al atractivităţii, "portofoliulde lucrări".

Delta ACM a semnat în luna februarie un contract pentruconstrucţia unui tronson de autostradă în Irak, în valoare de66,7milioane de dolari,

Compania a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 91 demilioane de euro, cu 18 milioane de euro mai mult faţă de anul2009.

Pentru acest an, Diaconu estimează o cifra de afaceri de 115milioane de euro, în creştere cu 24 milioane de euro faţă de 2010,datorită lucrărilor pe care le va realiza în străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO