Mediafax.biz Exclusiv

Delta ACM va construi un tronson de autostradă în Irak, contract în valoare de 66,7 milioane dolari

Autor: Liviu Iancu

03.03.2011, 17:39 53

"Lucrarea se va desfăşura în Irak, regiunea Kurdistan, iarcontractul a fost semnat în data de 21 februarie", a spus FloreaDiaconu.

La licitatie au participat, alături de Delta, alte 10 firme,printre care o altă societate românească, o firmă turco-irakiană şi8 companii turceşti.

Lucrarile exacutate de Delta încep pe data de 4 aprile şi vordura 2 ani. Potrivit lui Florea Diaconu, autostrada va avea olungime de 58,3 kilometri.

Delta ACM a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 91milioane euro, cu 18 milioane de euro mai mult faţă de anul2009.

"Pentru acest an estimăm o cifră de afaceri de 115 milioaneeuro. Creşterea o vom realiza în special prin lucrările executateîn străinătate", a mai spus Diaconu.

Compania, înfiinţată în 1993, este specializată în construcţiaşi repararea drumurilor, printre lucrările realizate fiindreabilitarea sistemului rutier de pe mai multe străzi dinBucureşti, precum şi modernizarea unor drumuri judeţene şinaţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO