Mediafax.biz Exclusiv

O firmă din Timişoara prelucrează şi finisează ornamente de caroserie pentru Rolls Royce şi Jaguar

Autor: Gabriel Botezatu

12.01.2011, 15:43 78

"Pentru Rolls Royce prelucrăm piesele de ornament din aluminiupentru caroserie, respectiv masca radiatorului, capacul măştii deradiator, suportul pentru emblema "Doamna Emily" şi reperul dinaluminiu pentru portbagaj. Colaborăm cu producătorul britanic încădin anul 2004, iar acum suntem în discuţii pentru începerea unuinou proiect legat şi de prelucrarea unor repere din inox pentruacestă marcă", a declarat pentru MEDIAFAX directorul de vânzări alfirmei, Daniela Ogrean.

Firma prelucrează şi ornamentele de la portierele maşinilorJaguar, precum şi alte piese de caroserie din aluminiu, oţel şiplasctic pentru mărcile BMW, Audi, Volkswagen, Opel, Peugeot, Skodaşi Volvo.

"Procesele noastre de prelucrare constau în general înoperaţiuni manuale de îndepărtare a defectelor, polisare şi montaja accesoriilor. Deşi în cea mai mare parte aceste piese suntlucrate manual, în final ele sunt verificate pe un stand demăsurători unde toleranţele nu trebuie să depăşească 0,3milimetri", a precizat reprezentantul Nefer Prod.

Firma are 70 de angajaţi şi livrează anual peste peste 500.000de ornamente auto.

Nefer Prod este specializată şi în producţia de suporţi pentruprocesele de galvanizare destinaţi liniilor industrialeautomatizate.

Firma, societate cu capital integral românesc, a înregistratanul trecut o cifră de afaceri de 3 milioane euro, aproape dublăfaţă de 2009, creştere datorată extinderii volumului decomenzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO