Politică

Acuzatii foarte grave in PSD: Mitrea il acuza pe Hrebenciuc ca tine sub control principalii lideri ai PSD prin dosare "fabricate"

Acuzatii foarte grave in PSD: Mitrea il acuza pe Hrebenciuc ca tine sub control principalii lideri ai PSD prin dosare "fabricate".
07.07.2009, 00:00 17

Miron Mitrea a lansat ieri, pe site-ul personal, un nou atac la adresa lui Viorel Hrebenciuc, pe care il acuza ca se afla in spatele dosarelor care i se "fabrica", si avertizeaza ca Marian Saniuta si Ion Vasile sunt "primii pe lista neagra". De asemenea, sustine ca si Adrian Nastase e victima acestuia, iar Geoana ii este prizonier.

"De cateva luni de zile stiu ca anumiti procurori din DNA se dau peste cap ca sa-mi fabrice noi dosare. Mai exact, din clipa in care am inceput sa scriu pe blog despre adevaratii lor sefi, adunati in grupul al carui exponent este Viorel Hrebenciuc, si de cand am anuntat ca vreau sa candidez la sefia PSD. In prima faza, membrii grupului mi-au trimis mesaje ca sa ma convinga sa renunt, apoi, cand au vazut ca nu renunt, au trecut la amenintari. Hrebenciuc a fost primul, spunand la o emisiune tv ca n-ar vrea sa fie in pielea mea. L-a urmat, din pacate, Mircea Geoana, care a precizat, in fata ziaristilor, ca o sa am probleme. Am spus 'din pacate', pentru ca, desi a pornit ca un lider care parea sa fie dedicat partidului si social-democratiei, Geoana a ajuns sa fie captivul grupului Hrebenciuc", afirma Mitrea. El sustine ca grupul Hrebenciuc a aparut imediat dupa Revolutie si este format din fosti securisti, oameni ai fostelor servicii secrete cu puternice conexiuni in lumea politica, in lumea interlopa, in politie, in magistratura si in lumea afacerilor, iar scopul grupului este de a influenta institutiile statului roman, de a controla puterea si de a face bani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO